Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Oncomar

Az Oncomar: Dr. Hidvégi Máté biokémikus találmánya segítséget ad mindazok számára, akiknek az életét megérintette a rák.

Az Oncomar az Avemar feltalálójának legkorszerűbb terméke, amelyet egy új szabadalmi eljárással, Németországban gyártottak.

Az Oncomar hatóanyaga: Az Oncomar 99.6%-ban Avemar liofilizátumot tartalmaz, amely a fermentált búzacsíra-kivonat 2009-ben tökéletesített, fagyasztva szárított változata: a tudomány és technika állása szerint elérhető legjobb minőségű és legkorszerűbb termékváltozat.

Az Oncomar besorolása: speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer daganatos betegek részére (OÉTI ny.szám: 1162). Az Oncomar nem helyettesíti, hanem kiegészíti a klinikai onkológiai kezeléseket.

Az Oncomar jelentősége: Az Oncomar a daganatos betegek mindennapjainak egyik legtöbb tudományos vizsgálatokkal alátámasztott “nem gyógyszer” kiegészítője a világon.

Az Oncomar díjnyertes hatóanyaga több tízezer beteg számára biztosítja a teljes értékű élet örömét. Fontos figyelmeztetés: Az Oncomar (speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer daganatos betegek részére) nem gyógyszer és nem helyettesít egyetlen hivatalosan elfogadott onkológiai gyógymódot sem, így különösen nem helyettesíti a sebészi eljárásokat, a sugárkezelést, a kemoterápiát, a célzott molekuláris terápiát és az immunterápiát.

Minden, az Oncomar klinikai hatékonyságát bemutató és igazoló eredmény alapja, hogy a vizsgálatban résztvevők a tudomány és a technika állása szerint elérhető legjobb kezelésben részesültek és ezen felül, azaz ezt kiegészítendő szedték az Oncomar hatóanyagát tartalmazó készítményeket. (OÉTI ny.sz.: 1162)

Miért, mikor és kinek ajánlott?

Miért ajánlják egymásnak az Oncomar-t a betegek? Mert az Oncomar javítja az életminőséget. Az Oncomar kiegészíti a klinikai onkológiai kezeléseket, azaz a műtéti eljárást, a sugárkezelést, a gyógyszeres kezeléseket és a kemoterápiát. Az Oncomar minden daganatos beteg részére ajánlott, a betegség minden stádiumában és minden ráktípus esetén.

Az Oncomar klinikailag bizonyított életminőséget befolyásoló előnyei:

  • Fizikai teljesítőképesség javulása.
  • Fáradékonyság és fájdalom enyhítése vagy megszűnése.
  • Étvágytalanság megszüntetése és lesoványodás akadályozása.
  • Közérzet, hangulat és általános egészségi állapot javulása.
  • A kemoterápiás kezelések mellékhatásainak enyhítése.

Mikor kell szedni az Oncomar-t?

Támogató és kiegészítő kezelés Az Oncomar végigkíséri Önt a betegség teljes ideje alatt. Az Oncomar minden daganatos beteg részére ajánlott, a betegség minden stádiumában és minden ráktípus esetén. Diagnózis A diagnózis pillanatában ez az első lépés, amit Ön azonnal megtehet gyógyulása érdekében. Az Oncomar-t bármikor elkezdheti szedni. Minél előbb kezdi el az Oncomar kifejteni hatását, a kezeléseknek annál több erőtartalékkal vághat neki. Kezelések előtt és alatt Az Oncomar szedése kifejezetten javallott az onkológiai kezelések alatt, így különösen a műtét, a sugárkezelés, illetve a gyógyszeres kezelések vagy kemoterápia kiegészítőjeként. Ezek a kezelések rendkívüli megterhelést jelenthetnek a szervezet számára, ráadásul sok múlhat a két kezelés között eltelt időn is. Az Oncomar-ra ezért lehet szüksége. Az Oncomar segít folyamatosan biztosítani az életminőséget, megőrizni a fizikai erőnlétet és megakadályozni, hogy a betegség Önt legyengítse. Aranyszabály, hogy a gyógyulás az életminőséggel kezdődik.

Rehabilitáció

A kezeléseket követően Ön több hónapnyi kezelésen lesz túl, amely kezelések mellékhatásait még sok időbe telhet kipihenni, de az Oncomar ebben is segít. Oncomar-ral a rehabilitáció gyorsabb és eredményesebb, így az élet hamarabb visszatérhet a régi kerékvágásba.

Élet a rákkal

A daganatos betegség ma már sokszor olyan, mint egy krónikus betegség (például cukorbetegség). Évekig, sőt évtizedekig lehet élni a rákkal, még akkor is, ha az embert a kezeléseket követően azonnal nem minősítik hivatalosan „gyógyultnak”. Klinikailag bizonyított tény: az Oncomar hosszútávú szedése hozzájárul a teljes értékű élethez.